Pro-ject Debut III Phono BT Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart.

Specificaties Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-HG-BLACK

Omschrijving van de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

De Pro-ject Debut III Phono BT Zwart is een unieke platenspeler die het beste van twee werelden combineert: de nostalgie van het luisteren naar vinylplaten en het gemak van het afspelen van digitale muziek. Met deze platenspeler kun je niet alleen genieten van je geliefde vinylcollectie, maar ook draadloos verbinding maken met je telefoon via bluetooth om te luisteren naar je favoriete nummers uit je digitale muziekcollectie. Een van de opvallende kenmerken van de Debut III Phono BT is de ingebouwde phono voorversterker, waardoor je de platenspeler moeiteloos kunt aansluiten op een versterker of receiver zonder phono-ingang. Dit zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk blijft, terwijl je geniet van de warme en authentieke klanken van je vinylplaten. Daarnaast is de Debut III Phono BT uitgerust met anti-skating, een functie die ervoor zorgt dat de naald en de toonarm in perfecte balans blijven. Dit zorgt niet alleen voor een optimale geluidsweergave, maar verlengt ook de levensduur van je platencollectie. De platenspeler is afgewerkt in een elegante zwarte kleur, waardoor hij een stijlvolle toevoeging is aan elke muziekruimte. Kortom, met de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart kun je op een moderne en toch klassieke manier genieten van al je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met Bluetooth verbind je de platenspeler met draadloze speakers. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een optimale geluidskwaliteit. Dankzij de phono-uitgang kun je de platenspeler aansluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus je moet de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

Om erachter te komen of de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject Debut III Phono BT Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject Debut III Phono BT Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals