Pro-ject E1 BT OM5e Walnut Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut.

Specificaties Pro-ject E1 BT OM5e Walnut

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1BT-OM5E-UNI-WALNUT

Omschrijving van de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut

Geniet van de warme klanken van je geliefde vinylplaten door het hele huis met de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut. Met deze platenspeler kun je draadloos verbinding maken met een extra bluetooth speaker, zodat je overal in huis kunt genieten van je favoriete muziek. Dankzij de anti-skating technologie blijft de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk, doordat de naald en toonarm perfect in balans blijven. Daarnaast is de Pro-ject E1 BT OM5e ook uitgerust met een handige usb-ingang, waarmee je de platenspeler kunt koppelen aan je laptop. Op deze manier kun je je waardevolle vinylplaten digitaliseren naar mp3-formaat, zodat je ze altijd bij je hebt, waar je ook bent. De stijlvolle walnut afwerking geeft deze platenspeler een elegante uitstraling, waardoor hij perfect past in elk interieur. Met de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een veelzijdig en praktisch apparaat dat je de mogelijkheid biedt om je vinylcollectie te delen met anderen en tegelijkertijd een moderne touch toe te voegen aan je muziekervaring.

Pluspunten
  • Met behulp van bluetooth koppel je de platenspeler aan draadloze speakers. Je digitaliseert je platen door middel van de USB-aansluiting op een computer. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit.

Minpunten
  • De platenspeler heeft geen automatische bediening, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag bewegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut

Om erachter te komen of de Pro-ject E1 BT OM5e Walnut ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 BT OM5e Walnut is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 BT OM5e Walnut koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals