Pro-ject E1 BT OM5e Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Pro-ject E1 BT OM5e Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Pro-ject E1 BT OM5e Wit.

Specificaties Pro-ject E1 BT OM5e Wit

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1BT-OM5E-UNI-WHITE

Omschrijving van de Pro-ject E1 BT OM5e Wit

Geniet van de muzikale klanken van je geliefde vinylplaten door het hele huis met de Pro-ject E1 BT OM5e in het stralende wit. Deze prachtige platenspeler maakt gebruik van bluetooth-technologie, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met een extra bluetooth-luidspreker. Dankzij de geavanceerde anti-skating technologie blijft de geluidskwaliteit op zijn best, omdat de naald en de toonarm perfect in balans blijven tijdens het afspelen. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige platenspeler heeft ook een handige USB-ingang, waarmee je eenvoudig je vinylcollectie kunt digitaliseren naar het populaire mp3-formaat. Sluit de platenspeler gewoon aan op je laptop en begin met het omzetten van je kostbare platen naar digitale bestanden. Zo kun je altijd en overal van je favoriete muziek genieten, zelfs als je onderweg bent. Met de Pro-ject E1 BT OM5e haal je niet alleen een elegante platenspeler in huis, maar ook een modern stukje technologie dat je muziekervaring naar een hoger niveau tilt. Waar wacht je nog op? Kies voor deze prachtige platenspeler en dompel jezelf onder in de warme, rijke klanken van je geliefde vinylcollectie.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via bluetooth. Je digitaliseert je platen door gebruik te maken van de usb-ingang op een computer. Om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te behouden, zorgt anti-skating ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus je moet de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 BT OM5e Wit

Om erachter te komen of de Pro-ject E1 BT OM5e Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 BT OM5e Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 BT OM5e Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals