1. blackfriday
  2. Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Pro-ject E1 Phono OM5e Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit.

Specificaties Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1PHONO-OM5E-UNI-WHITE

Omschrijving van de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Met de Pro-ject E1 Phono OM5e in het wit haal je een fantastische platenspeler in huis waarmee je nog meer kunt genieten van je geliefde lp's. Deze unieke platenspeler is uitgerust met een geavanceerde phono voorversterker, waardoor je hem moeiteloos kunt aansluiten op versterkers en receivers die niet over een phono-ingang beschikken. Dit betekent dat je geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om geluidskwaliteit. Wat deze platenspeler echt bijzonder maakt, is de anti-skating functie. Dankzij deze innovatieve technologie blijven de naald en de toonarm perfect in balans, wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Je kunt dus genieten van een helder en gedetailleerd geluid, precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Maar dat is nog niet alles. De E1 Phono OM5e biedt ook de mogelijkheid om je geliefde vinylcollectie te digitaliseren. Sluit hem eenvoudigweg aan op je pc via de USB-ingang en zet je favoriete lp's om naar mp3-bestanden. Zo kun je overal en altijd genieten van je favoriete muziek, zelfs als je onderweg bent. Kortom, de Pro-ject E1 Phono OM5e is de perfecte keuze voor de echte muziekliefhebber die het beste geluid wil ervaren en zijn vinylcollectie wil behouden voor de toekomst.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde phono versterker kun je de speler aansluiten op apparaten zonder phono ingang. Je kunt je platen digitaliseren via de usb ingang op een computer. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit.

Minpunten
  • De draaitafel is niet volledig automatisch, dus je moet de toonarm handmatig op en neer bewegen. Je kunt geen 78-toeren platen afspelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Om erachter te komen of de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 Phono OM5e Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject E1 Phono OM5e Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals