Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader

Ontdek de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader en bereik je sportdoelen terwijl je altijd op de hoogte blijft van je berichten en gezondheid. Met de meegeleverde snellader laad je deze smartwatch op in slechts 1,5 uur wanneer de batterij leeg is. Dankzij de aluminium horlogekast is deze smartwatch een lichtgewicht en zal hij niet zwaar aan je arm voelen tijdens het sporten. Het scherm maakt het gemakkelijk om door je berichten en apps te navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je horloge. Met de Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht, waardoor je je gezondheid beter kunt monitoren. Draag de smartwatch 's nachts om je slaap en snurkpatronen te meten. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het perfect is voor een breed scala aan gebruikers. Kies voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader en geniet van de vele functies en mogelijkheden die deze smartwatch te bieden heeft.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Voor het uitvoeren van een bloeddrukmeting met het horloge moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rosegoud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals