Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Ga aan de slag met het bereiken van je sportdoelen en blijf volledig op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader. Deze innovatieve smartwatch wordt geleverd met een snellader, waardoor je het horloge binnen slechts 1,5 uur weer volledig kunt opladen. Dankzij de lichtgewicht aluminium horlogekast voel je de smartwatch amper zitten tijdens het sporten, waardoor je je volledig kunt concentreren op je prestaties. Op het heldere scherm van de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader kun je eenvoudig door je berichten en apps navigeren. Met het gebruiksvriendelijke Wear OS-besturingssysteem kun je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je smartwatch. Daarnaast biedt deze slimme horloge een baanbrekende gezondheidsfunctie genaamd Bioelectrical Impedance Analysis, waarmee je inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader ook 's nachts om je slaap en eventueel snurkgedrag te meten. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter en is dus geschikt voor de meeste mensen. Met deze krachtige smartwatch haal je het maximale uit je sportprestaties en blijf je altijd verbonden met je berichten en gezondheid.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals