Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader is de perfecte metgezel om je sportdoelen te behalen en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van al je berichten en je gezondheid. Met de meegeleverde snellader is het opladen van je smartwatch een fluitje van een cent en binnen slechts 1,5 uur is hij weer volledig opgeladen. Dankzij de aluminium horlogekast is deze smartwatch een lichtgewicht en voel je hem nauwelijks om je pols tijdens het sporten. Het heldere scherm van de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader maakt het eenvoudig om door je berichten en apps te navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem heb je toegang tot een breed scala aan apps, zoals Strava, Spotify en Snapchat, die je nu ook op je Watch kunt downloaden. Bovendien biedt de Bioelectrical Impedance Analysis functie inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht, waardoor je je gezondheid nog beter kunt monitoren. Draag de smartwatch ook tijdens je slaap, want dit slimme horloge meet niet alleen je slaap, maar detecteert ook wanneer je snurkt. Met een aanbevolen polsomtrek van 17 tot 19 centimeter past dit horloge perfect om de meeste polsen. Kortom, de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader is de ultieme combinatie van functionaliteit, stijl en gebruiksgemak, waardoor hij geschikt is voor zowel sporters als mensen die hun gezondheid.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgevoegde oplader. Door middel van de Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meters werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Groen + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals