Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader

Ontdek de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader en zet je sportdoelen in gang terwijl je op de hoogte blijft van belangrijke berichten en je gezondheid. Deze smartwatch wordt geleverd met een snellader, waardoor je hem binnen slechts 1,5 uur weer volledig kunt opladen. Met zijn lichtgewicht aluminium horlogekast voel je nauwelijks dat je hem draagt tijdens het sporten. Op het heldere scherm navigeer je moeiteloos door je berichten en apps. Met het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je Watch. De ingebouwde Bioelectrical Impedance Analysis functie biedt inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht, waardoor je je gezondheidsdoelen beter kunt volgen. Draag de smartwatch ook 's nachts om je slaap en eventueel snurkgedrag te meten. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter en wordt sterk aanbevolen voor iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. Met de Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zilver + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals