Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Ga aan de slag met het behalen van je sportdoelen en blijf tegelijkertijd op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader. Deze smartwatch wordt geleverd met een handige snellader, waarmee je het horloge binnen slechts 1,5 uur volledig kunt opladen. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je weer op pad kunt gaan. Het horloge is ontworpen met een aluminium horlogekast, waardoor het een lichtgewicht is en je tijdens het sporten geen last zult hebben van een zwaar gevoel om je pols. Het scherm van de Samsung Galaxy Watch 4 is zeer gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om moeiteloos door je berichten en apps te navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je smartwatch. Een unieke functie van dit horloge is de Bioelectrical Impedance Analysis, waarmee je inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien meet dit horloge je slaap en kan het zelfs vaststellen wanneer je snurkt. Het is belangrijk om te weten dat dit horloge speciaal aanbevolen is voor mensen met een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Kortom, de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader is de perfecte compagnon voor zowel je sportieve als je dagelijkse activiteiten.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. De functie Bioelectrical Impedance Analysis, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen in combinatie met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 44 mm Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals