Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Dankzij de meegeleverde snellader is jouw smartwatch binnen slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen. Zo ben je altijd in staat om op de hoogte te blijven van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic. Deze stijlvolle smartwatch, gemaakt van roestvrij staal, is voorzien van een unieke ronddraaiende ring. Hiermee kun je eenvoudig en moeiteloos door je berichten en apps scrollen. Daarnaast biedt het Wear OS besturingssysteem de mogelijkheid om diverse apps zoals Strava, Spotify en Snapchat te downloaden en te gebruiken op de Watch. Naast het bijhouden van je berichten en apps, biedt deze smartwatch ook uitgebreide gezondheidsfuncties. Met behulp van de Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien meet de Watch4 ook je hartslag en bloeddruk. Draag de smartwatch zelfs tijdens je slaap, want het horloge houdt ook je slaappatroon en eventueel snurken bij. Deze Samsung Galaxy Watch 4 Classic is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste gebruikers.

Pluspunten
  • Laad je smartwatch snel op met de bijgeleverde oplader. Dankzij de draaibare ring rond het scherm kun je gemakkelijker door je apps en berichten navigeren. Je kunt je favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor gebruik met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Voor het uitvoeren van een bloeddrukmeting met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter. De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen in combinatie met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 4 Classic Zwart 46mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals