1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm

Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R935FZEAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm

Maak kennis met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm, een smartwatch die jouw gezondheid naar een hoger niveau tilt. Deze slimme horloge houdt constant jouw hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit in de gaten, zodat jij altijd op de hoogte bent van je welzijn. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos al je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. En met een snellere prestatie en een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5, kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Maar deze smartwatch biedt nog meer functies om jouw gezondheid te verbeteren. Met de slaapcoaching in de Samsung Health app analyseer je je slaappatroon en ontvang je waardevolle tips om je nachtrust te optimaliseren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. En natuurlijk kun je met de Watch 6 ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Bovendien kun je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, eenvoudig bedienen via je Galaxy Watch. Met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge snel leeg raakt. En als het.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Download je favoriete apps op je smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Créme 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals