1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch, smartphone en oordopjes op te laden zonder gedoe met kabels. Deze all-in-one set zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent en op de hoogte blijft van je gezondheid en prestaties. De Galaxy Watch 6 is een verbeterde versie van zijn voorganger, de Watch 5. Met een snellere processor en een groter scherm kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps en functies op je horloge. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Naast het bijhouden van je hartslag, aantal stappen en stressniveau, biedt de Galaxy Watch 6 ook slaapcoaching. Met behulp van de Samsung Health app analyseer je je slaappatroon en krijg je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren om inzicht te krijgen in je spier- en vetmassa, wat je kan helpen bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Met de Samsung Duo Draadloze Oplader kun je niet alleen je smartwatch, maar ook je smartphone en oordopjes tegelijkertijd opladen. Dit handige accessoire zorgt ervoor dat je altijd voldoende batterijvermogen hebt, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Met de Samsung Galaxy Watch 6.

Pluspunten
  • Laad gelijktijdig je Samsung Galaxy Watch 6 op samen met je Samsung smartphone of oordopjes, draadloos. Met een 4G abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs zonder je smartphone. Blijf op de hoogte van je slaapkwaliteit en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals