Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd van je favoriete muziek of podcast, waar je ook bent. Met deze combinatie kun je je muziek eenvoudig bedienen via je smartwatch. Maar dat is nog niet alles, want met de Samsung Galaxy Watch 6 verbeter je ook je algehele gezondheid. Je kunt altijd op de hoogte blijven van je hartslag, het aantal stappen dat je hebt gezet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Deze nieuwe versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Maar de Watch 6 biedt nog meer handige functies, zoals slaapcoaching in de Samsung Health app. Hiermee kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om dit te verbeteren. Met de Samsung Galaxy Watch 6 kun je ook een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te behalen en een beter inzicht te krijgen in je lichaam. Bovendien kun je met deze Watch 6 ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. En het beste van alles is dat je met deze watch ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy B.

Pluspunten
  • Luister altijd naar je favoriete muziek of podcast met de bijgeleverde draadloze oortjes. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let op dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals