Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Crème 40mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een stijlvolle smartwatch, maar ook de mogelijkheid om je horloge op te laden via het stopcontact. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je gezondheid en welzijn, met functies zoals het meten van je hartslag, het tellen van je stappen, het monitoren van je stressniveau en het bijhouden van de kwaliteit van je slaap. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je ook altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Dit betekent dat je probleemloos kunt wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waardoor je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze smartwatch ook gedetailleerde informatie bijhouden over je sportprestaties. Een ander voordeel van de Galaxy Watch 6 is dat je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, kunt bedienen via je horloge. Op deze manier heb je altijd gemakkelijk toegang tot al je apparaten. De batterij van de.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen 45 minuten opladen. Met een 4G-abonnement kun je altijd bereikbaar zijn op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Creme 40mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals