1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm

Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R945FZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm

Verbeter je gezondheid en blijf altijd op de hoogte met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm. Deze slimme horloge houdt je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit bij, zodat je altijd inzicht hebt in je gezondheid. Met de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Dit model is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5, waardoor je moeiteloos tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en handige tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarbij je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Bovendien kun je met deze horloge je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Ook kun je andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. De batterij van de Galaxy Watch 6 gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik en kan snel worden opgeladen in slechts 45 minuten met de meegeleverde USB C-kabel. Met zijn stijlvolle zilveren ontwerp en 44 mm formaat is deze smartwatch niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher om je pols. Haal het beste uit.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement blijf je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Download je favoriete apps op je smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals