Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader biedt je de mogelijkheid om je smartwatch en smartphone tegelijkertijd op te laden, zonder gedoe met kabels. Met deze smartwatch blijf je altijd op de hoogte van belangrijke gegevens zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om dit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Ook kun je met deze horloge je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Bovendien kun je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, ook bedienen via je Galaxy Watch. En dankzij de batterij van deze smartwatch hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Galaxy Watch 6 gelijktijdig op met je Samsung-smartphone of draadloze oordoppen. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals