Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd van je favoriete muziek of podcast. Je kunt je muziek eenvoudig bedienen via je smartwatch. Maar deze watch is niet alleen een muziekspeler, het is ook een geweldige tool om je gezondheid te verbeteren. Met de Samsung Galaxy Watch 6 blijf je altijd op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart blijf je altijd verbonden met je smartphone. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, ontvang je nog steeds al je meldingen en kun je via de Watch 6 bellen. Deze Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk tussen verschillende apps op je horloge schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Maar dat is nog niet alles! Met de Watch 6 kun je ook een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kun je met deze Watch 6 nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze watch ook andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bed.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen draadloze oordopjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Houd je slaapkwaliteit bij en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals