Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader heb je een alles-in-één oplossing voor je smartwatch. Naast het feit dat je deze smartwatch kunt opladen via het stopcontact, biedt het ook tal van andere functies. Met deze slimme horloge blijf je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 is niet alleen sneller dan zijn voorganger, de Watch 5, maar heeft ook een groter scherm. Dit betekent dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Bovendien kun je met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app je slaappatroon analyseren en handige tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waardoor je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is uiterst nuttig bij het nastreven van je gezondheidsdoelen. Bovendien kun je met deze Watch 6 ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Naast al deze functies kun je met de Galaxy Watch 6 ook andere Samsung apparaten bedienen, zoals je Galaxy Buds of tablet. De batterij gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik, waardoor je de hele dag kunt genieten van alle functies die deze.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen 45 minuten op. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en krijg tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met een Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zilver 44mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals