Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R935FZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm

Haal het maximale uit je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je hartslag, stappen, stressniveau en slaapkwaliteit, zodat je altijd bewust bent van je gezondheid. Met de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Deze vernieuwde versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je eenvoudig tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips ontvangen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waardoor je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. De Samsung Galaxy Watch 6 biedt ook de mogelijkheid om andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, te bedienen vanaf je pols. De batterij gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik en kan binnen 45 minuten snel worden opgeladen met de meegeleverde usb C-kabel. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm heb je niet alleen een stijlvolle en functionele smartwatch, maar ook een.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement blijf je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals