Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd en overal van je favoriete muziek en podcasts. Verbind je smartwatch met je telefoon en bedien je muziek rechtstreeks vanaf je pols. Maar deze smartwatch biedt nog veel meer dan alleen muziek. Het is een complete gezondheidscoach die je op de hoogte houdt van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Met de ingebouwde e-Sim simkaart hoef je je geen zorgen te maken dat je belangrijke meldingen mist, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Je kunt zelfs bellen via de Watch 6! De Samsung Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app krijg je inzicht in je slaappatroon en ontvang je waardevolle tips om je slaap te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, zodat je precies weet hoeveel spiermassa en vetmassa je hebt. Dit helpt je bij het behalen van je gezondheidsdoelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden met deze veelzijdige smartwatch. Maar de Samsung Galaxy Watch 6 is niet het enige apparaat dat je kunt bedienen via je pols. Ook je Galaxy Buds en tablet kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan je smartwatch. Geniet van de.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oortjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, ook als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals