Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch op te laden. Maar dat is nog lang niet alles! Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Dit betekent dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en krijg je handige tips om je nachtrust te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan doen, zodat je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Maar dat is nog niet alles! Met de Galaxy Watch 6 kun je ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want bij gemiddeld gebruik gaat de batterij 1 tot 2 dagen mee. Dit horloge wordt absoluut aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een slimme en veelzijdige smartwatch.

Pluspunten
  • Laad de batterij binnen 45 minuten op met de bijgeleverde oplader. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van je slaapkwaliteit en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals