Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R945FZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm

Maak kennis met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm, de ultieme metgezel voor het verbeteren van je gezondheid. Met deze slimme horloge blijf je altijd op de hoogte van belangrijke gezondheidsinformatie, zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos al je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet in de buurt hebt. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips ontvangen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is een waardevolle tool om je gezondheidsdoelen te bereiken. De Samsung Galaxy Watch 6 is niet alleen geschikt voor het monitoren van je gezondheid, maar ook voor het bijhouden van je sportprestaties. Je kunt eenvoudig je Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. En maak je geen zorgen over de batterijduur - bij gemiddeld gebruik gaat de batterij 1 tot 2 dagen mee en je kunt hem snel opladen in slechts 45 minuten met de meege.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en krijg tips om deze te verbeteren. Download je favoriete apps op je smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een eSIM-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals