Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader heb je niet alleen een stijlvolle smartwatch, maar ook een handige draadloze oplader voor je smartphone en oordopjes. Geen gedoe meer met kabels, want met deze set kun je gelijktijdig je smartwatch en andere apparaten opladen. De Galaxy Watch 6 houdt je altijd op de hoogte van je gezondheid en activiteiten. Met functies zoals het meten van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap, heb je altijd inzicht in je welzijn. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart kun je ook meldingen van je smartphone ontvangen en zelfs telefoongesprekken voeren, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa, wat je helpt bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Bovendien kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En als kers op de taart kun je met de Galaxy Watch 6 ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Galaxy Watch 6 op samen met je Samsung smartphone of oordopjes, draadloos. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs zonder je smartphone. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en krijg tips om het te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals