Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd en overal van je favoriete muziek of podcast. Je kunt eenvoudig je muziek bedienen via je smartwatch, waardoor je de ultieme vrijheid hebt om te luisteren waar en wanneer je maar wilt. Maar dat is niet alles, want deze slimme horloge biedt nog veel meer. Met de Samsung Galaxy Watch 6 kun je namelijk ook je gezondheid verbeteren. Hij houdt constant je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheidsstatus. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart hoef je je smartphone niet altijd bij je te hebben om op de hoogte te blijven. Je ontvangt namelijk al je meldingen en kunt zelfs bellen via de Watch 6. Dit maakt hem niet alleen handig, maar ook nog eens super praktisch. Bovendien is de Galaxy Watch 6 sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 ook de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, zodat je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te behalen en.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oordopjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals