Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een krachtige metgezel voor je dagelijkse activiteiten. Dit horloge houdt je constant op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij de handige ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je al je belangrijke smartphone meldingen rechtstreeks op je Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Samsung Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de handige slaapcoaching functie in de Samsung Health app analyseer je je slaappatroon en ontvang je waardevolle tips om je nachtrust te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetpercentage, waardoor je je gezondheidsdoelen kunt behalen. Het horloge houdt ook nauwkeurig je sportprestaties bij, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Maar dat is nog niet alles! Met de Samsung Galaxy Watch 6 kun je ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, eenvoudig bedienen. En dankzij de meegeleverde Samsung Oplader kun je je smartwatch altijd gemakkelijk opladen via het stopcontact. Met een batterijduur van 1.

Pluspunten
  • Je laadt de batterij binnen 45 minuten op met de bijgeleverde oplader. Met een 4G abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Houd je slaapkwaliteit in de gaten en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 44mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals