Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R955FZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm is de perfecte metgezel voor een gezonde levensstijl. Met deze smartwatch heb je altijd inzicht in je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. De draaiende ring rond het scherm zorgt ervoor dat je moeiteloos door je apps en berichten kunt navigeren. Bovendien ontvang je dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 Classic is niet alleen sneller, maar heeft ook een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Dit betekent dat je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om dit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan maken, waardoor je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze Watch 6 nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Niet alleen kun je met de Galaxy Watch 6 Classic je gezondheid monitoren, maar je kunt ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je horloge. Met een batterij die bij gemiddeld gebruik lang meegaat, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je horlo.

Pluspunten
  • Met een 4G abonnement blijf je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Dankzij de draaibare ring om het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals