Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader stelt je in staat om je smartwatch op te laden via het stopcontact. Met deze geavanceerde smartwatch blijf je constant op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. Dankzij de innovatieve draaiende ring rond het scherm navigeer je eenvoudig door al je apps en berichten. Bovendien ontvang je altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6 dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 Classic is niet alleen sneller, maar heeft ook een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de handige slaapcoaching functie in de Samsung Health app analyseer je je slaappatroon en ontvang je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 Classic een gedetailleerde gezondheidsscan uitvoeren, waarbij je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Ook kun je nauwkeurig je sportprestaties bijhouden met deze indrukwekkende smartwatch. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Watch 6 Classic ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, eenvoudig bedienen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Je laadt de batterij binnen 45 minuten op met de bijgeleverde oplader. 2

  .

  Met een 4G abonnement blijf je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. 3

  .

  Door de draaiende ring rondom het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren.

Minpunten
 • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals