Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R965FZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm verbeter je niet alleen je algehele gezondheid, maar ben je ook altijd op de hoogte van je lichaamsfuncties. Deze slimme horloge houdt nauwkeurig je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit bij, zodat je altijd inzicht hebt in je welzijn. Het unieke kenmerk van deze smartwatch is de draaiende ring rond het scherm, waardoor je moeiteloos door je apps en berichten kunt navigeren. Wat deze Galaxy Watch 6 Classic echt onderscheidt, is de ingebouwde e-Sim simkaart. Hierdoor ontvang je altijd je smartphone meldingen en kun je zelfs telefoongesprekken voeren via je horloge, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Bovendien is de Watch 6 Classic sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro, waardoor je moeiteloos tussen verschillende apps kunt schakelen. Daarnaast biedt deze smartwatch ook uitgebreide slaapcoaching via de Samsung Health app. Je kunt je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze horloge ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen. De batterij.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement kun je altijd contact hebben met je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Door de draaibare ring om het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Zorg ervoor dat je een e-Sim abonnement hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, kies voor de Galaxy Watch 6 Classic 43mm als je een kleinere pols hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals