1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R955FZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm verbeter je niet alleen je gezondheid, maar ben je ook altijd op de hoogte van je hartslag, stappenteller, stressniveau en slaapkwaliteit. Deze smartwatch is uitgerust met een draaiende ring rond het scherm, waardoor je moeiteloos door je apps en berichten kunt navigeren. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het missen van meldingen, want dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je altijd al je smartphone notificaties en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 Classic is niet alleen sneller dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro, maar heeft ook een groter scherm. Hierdoor kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Wil je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om het te verbeteren? Geen probleem! Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaapgedrag in kaart brengen en waardevolle tips ontvangen om je nachtrust te optimaliseren. Daarnaast biedt de Watch 6 Classic ook de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit is een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kun je met deze smartwatch ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je andere Samsung apparaten, zoals.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs wanneer je je smartphone niet bij je hebt. Dankzij de roterende ring rond het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals