Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader geniet je niet alleen van een stijlvolle smartwatch, maar ook van de mogelijkheid om je horloge op te laden via het stopcontact. Deze geavanceerde smartwatch houdt je constant op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de unieke draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door je favoriete apps en berichten. Wat deze smartwatch echt bijzonder maakt, is de ingebouwde e-Sim simkaart. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Met een snellere prestatie en een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro, kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Maar dat is nog niet alles. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 Classic een handige gezondheidsscan, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is essentieel om je gezondheidsdoelen te bereiken. En alsof dat nog niet genoeg is, houdt deze smartwatch ook je sportprestaties nauwkeurig bij. Bovendien kun je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, gemakkelijk bedienen met deze slimme horloge.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen 45 minuten opladen. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Door de draaiende ring om het scherm kun je gemakkelijk door je apps en berichten navigeren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals