Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R965FZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm is de perfecte metgezel voor een gezonde levensstijl. Met deze smartwatch heb je altijd inzicht in je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Het unieke draaiende ringontwerp maakt het navigeren door apps en berichten eenvoudig en intuïtief. Met de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang je moeiteloos meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 Classic is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoachingfunctie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en handige tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 Classic ook een gezondheidsscan, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te behalen. Bovendien kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Galaxy Watch ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen. De batterij gaat lang mee, zelfs bij gemiddeld gebruik, waardoor je de hele dag kunt genieten van de vele functies van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm.

Pluspunten
  • Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je jouw smartphone niet bij je hebt. Dankzij de draaiende ring om het scherm navigeer je moeiteloos door je apps en berichten. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter

    .

    Bij een kleinere polsomtrek kun je beter kiezen voor de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals