1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader heb je het gemak van draadloos opladen voor zowel je smartwatch als je smartphone of oordopjes. Geen gedoe meer met kabels, maar alles eenvoudig en tegelijkertijd opladen. Deze smartwatch houdt je altijd op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. De draaiende ring rond het scherm maakt het navigeren door je apps en berichten heel gemakkelijk. Bovendien ontvang je dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart altijd meldingen van je smartphone en kun je zelfs bellen via de Watch 6, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. De Galaxy Watch 6 Classic is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en krijg je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is een geweldige tool om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast houdt de Watch 6 Classic nauwkeurig je sportprestaties bij, zodat je altijd op de hoogte bent van je vooruitgang. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Z.

Pluspunten
  • Laad je Samsung smartphone of oordopjes draadloos op terwijl je je Samsung Galaxy Watch 6 oplaadt. Met een 4G-abonnement blijf je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Met de draaibare ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door je apps en berichten.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals