Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een handige oplader om je smartwatch op te laden via het stopcontact. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van belangrijke gegevens zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de intuïtieve draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door al je apps en berichten. Wat deze Watch 6 Classic echt speciaal maakt, is de ingebouwde e-Sim simkaart. Hierdoor ontvang je altijd al je smartphone meldingen en kun je zelfs bellen via het horloge, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Met een snellere processor en een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro, kun je nu nog sneller schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Maar deze Watch 6 Classic biedt meer dan alleen slimme functies. Met de slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de gezondheidsscan functie inzicht krijgen in je spiermassa en vetmassa, waardoor je je gezondheidsdoelen beter kunt bereiken. En als je een fanatieke sporter bent, houdt deze Watch 6 nauwkeurig al je sportprestaties bij. Als kers op de taart kun je met de Watch 6 Classic ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bed.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen 45 minuten opladen. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Dankzij de draaibare ring rond het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om met je smartwatch te bellen. Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, voor een kleinere polsomtrek is de Galaxy Watch 6 Classic 43mm geschikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 47mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals