Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R950NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm

Ontdek de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm en verbeter je gezondheid op een stijlvolle manier. Met deze slimme horloge blijf je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Het grote scherm en de draaiende ring maken het navigeren door je apps en berichten eenvoudig en intuïtief. Deze nieuwste versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos wisselt tussen verschillende apps op je horloge. Naast het monitoren van je gezondheid, biedt de Samsung Galaxy Watch 6 Classic ook slaapcoaching in de Samsung Health app. Hiermee krijg je gedetailleerde analyses van je slaappatroon en waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met deze slimme horloge een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken en op een effectieve manier aan je lichaam te werken. Niet alleen is de Galaxy Watch 6 Classic functioneel, maar het is ook een handige metgezel voor je andere Samsung apparaten. Je kunt ermee bellen als je je smartphone bij je hebt en je kunt ook je Galaxy Buds of tablet bedienen via je horloge. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want bij gemiddeld gebruik gaat deze smartwatch 1 tot 2 dagen mee. Bovendien kun je hem in slechts 45 minuten weer volledig opladen. Haal.

Pluspunten
  • Dankzij de roterende ring rond het scherm kun je gemakkelijk door je apps en berichten navigeren. Je ontvangt meldingen op je smartwatch en je kunt bellen met je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op je smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals