Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader haal je het beste uit je smartwatch. Deze set bevat niet alleen de elegante zilveren smartwatch, maar ook een handige oplader waarmee je jouw horloge eenvoudig via het stopcontact kunt opladen. De Galaxy Watch 6 Classic houdt je constant op de hoogte van belangrijke gegevens, zoals je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. Met de draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door al je apps en berichten. Deze smartwatch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro, waardoor je probleemloos kunt wisselen tussen verschillende apps. Maar dat is nog niet alles. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 Classic je de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kun je met deze smartwatch je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Naast al deze geweldige functies kun je ook nog eens bellen met de smartwatch, zolang je je smartphone bij je hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Galaxy Watch 6 Classic ook andere Samsung apparaten bedienen, zoals je Galaxy Buds of tablet. De batterij gaat bij gemiddeld.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen 45 minuten opladen. Door de draaiende ring rondom het scherm kun je gemakkelijk door je apps en berichten navigeren. Je ontvangt meldingen op je smartphone en kunt via je smartwatch bellen als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung slimme horloge werkt niet samen met Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 43mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals