Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R960NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm verbeter je niet alleen je stijl, maar ook je gezondheid. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van belangrijke gezondheidsinformatie, zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Het innovatieve ontwerp van de draaiende ring rond het scherm maakt het gemakkelijk om door je apps en berichten te navigeren. Deze nieuwste versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch5 Pro, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en ontvang je waardevolle tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 Classic ook de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in de verhouding tussen spiermassa en vetmassa in je lichaam. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kun je met deze smartwatch ook nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Naast al deze geweldige gezondheidsfuncties kun je met de Galaxy Watch 6 Classic ook bellen als je je smartphone bij je hebt. En het wordt nog beter - je kunt ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. De batterij van de Watch gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik en kan in slechts 45 minuten snel worden opgeladen. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Z.

Pluspunten
  • Dankzij de roterende ring rond het scherm kun je gemakkelijk door je apps en berichten navigeren. Ontvang meldingen op je smartwatch en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone. Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minstens 18 centimeter, voor een kleinere pols kies je beter de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals