Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader zorg je ervoor dat jouw smartwatch altijd opgeladen is. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij de handige draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door al je apps en berichten. Bovendien is de Galaxy Watch 6 Classic sneller en heeft hij een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Hierdoor schakel je razendsnel tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app analyseer je jouw slaappatroon en ontvang je handige tips om dit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit is een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. Ook kun je nauwkeurig je sportprestaties bijhouden met deze Watch 6. En als je je smartphone bij je hebt, kun je zelfs bellen met je smartwatch. Bovendien kun je ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen met behulp van je Galaxy Watch. Met een gemiddeld gebruik gaat de batterij van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader 1 tot 2 dagen mee. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge leeg raakt op het moment dat je het het meest nodig hebt. Kortom.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen 45 minuten op. Dankzij de draaibare ring rondom het scherm navigeer je eenvoudig door je apps en berichten. Je ontvangt meldingen op je smartwatch en kunt bellen via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone. Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, als je een kleinere pols hebt, ga dan voor de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zilver 47mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals