Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R950NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm

Verbeter je gezondheid en blijf altijd op de hoogte van je lichaamsfuncties met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm. Deze slimme horloge houdt je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit nauwlettend in de gaten. Dankzij de draaiende ring rond het scherm kan je moeiteloos door je apps en berichten navigeren. De Galaxy Watch6 Classic is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch5 Pro, waardoor je gemakkelijk tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kan je je slaappatroon analyseren en handige tips krijgen om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast kan je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kan je met deze Watch 6 Classic nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En als je je smartphone bij je hebt, kan je zelfs bellen met deze slimme horloge. Niet alleen je Galaxy Watch, maar ook andere Samsung apparaten zoals Galaxy Buds en tablets kan je eenvoudig bedienen met je Galaxy Watch. Met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het snel leeglopen van je smartwatch. Bovendien kan je je horloge snel opladen in slechts 45 minuten. Dankzij het strakke en elegante design in de kleur zwart, is de Samsung Galaxy Watch.

Pluspunten
  • Dankzij de roterende ring rond het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren. Je ontvangt smartphone-meldingen en kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op je smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 43mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals