Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R960NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Wil jij je gezondheid verbeteren en altijd op de hoogte blijven van je lichaamsfuncties? Kies dan voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm. Met deze slimme horloge heb je altijd inzicht in je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Het unieke draaiende ringontwerp rond het scherm zorgt ervoor dat je moeiteloos door je apps en berichten kunt navigeren. De Galaxy Watch 6 Classic is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende apps op je horloge. De Samsung Health-app biedt ook slaapcoaching, waarmee je je slaappatroon kunt analyseren en tips kunt krijgen om het te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Je kunt ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden met deze slimme horloge. Bovendien kun je met de Galaxy Watch bellen als je je smartphone bij je hebt. Ook andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, kun je bedienen via je Galaxy Watch. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik 1 tot 2 dagen mee en kan snel worden opgeladen in slechts 45 minuten. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een krachtige gezondheids- en communicatiepartner. Gen.

Pluspunten
  • Dankzij de roterende ring rond het scherm kun je eenvoudig door je apps en berichten navigeren. Je ontvangt smartphone-meldingen en kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone. Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minimaal 18 centimeter

    .

    Als je een kleinere pols hebt, ga dan voor de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals