Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een stijlvolle smartwatch, maar ook een handige oplader. Deze smartwatch houdt je op de hoogte van essentiële gezondheidsinformatie, zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Met zijn draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door al je apps en berichten. De Galaxy Watch 6 Classic is een verbeterde versie ten opzichte van zijn voorganger, de Watch 5 Pro. Met een snellere werking en een groter scherm kun je nu nog makkelijker wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Bovendien biedt de Samsung Health app slaapcoaching, waarmee je jouw slaappatroon kunt analyseren en waardevolle tips krijgt om je nachtrust te verbeteren. Wat deze Watch 6 Classic echt uniek maakt, is de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren. Hiermee krijg je inzicht in je spiermassa en vetmassa, wat je helpt bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Daarnaast kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs bellen met de Watch 6 Classic wanneer je jouw smartphone bij je hebt. En dankzij de connectiviteit met andere Samsung apparaten, zoals Galaxy Buds en tablets, kun je ook deze eenvoudig bedienen via je Galaxy Watch. Met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen 45 minuten op. Dankzij de draaiende ring rond het scherm navigeer je eenvoudig door je apps en berichten. Je ontvangt meldingen op je smartphone en kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone. Dit horloge ziet er het beste uit op een polsdikte van minimaal 18 centimeter, kies voor een kleinere pols de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals