Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R930NZEAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm

Verbeter je gezondheid en blijf altijd op de hoogte met de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm. Deze slimme horloge houdt je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit nauwkeurig in de gaten. Met zijn snellere prestaties en grotere scherm in vergelijking met de vorige versie, de Watch 5, kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je pols. Daarnaast biedt de Samsung Health app slaapcoaching, waarmee je je slaappatroon kunt analyseren en handige tips kunt ontvangen om deze te verbeteren. Maar dat is nog niet alles! Met de Samsung Galaxy Watch 6 kun je ook een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit is een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. Bovendien kun je met deze slimme horloge je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. En als je je smartphone bij je hebt, kun je zelfs bellen met je smartwatch. Bovendien kun je andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, eenvoudig bedienen via je Galaxy Watch. Wat betreft de batterijduur, gaat de Samsung Galaxy Watch 6 bij gemiddeld gebruik 1 tot 2 dagen mee. En als je batterij leeg is, kun je hem snel opladen in slechts 45 minuten met de meegeleverde USB C-oplaadkabel. Met zijn stijlvolle crèmekleurige ontwerp is de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm niet alleen een geweld.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen op je smartphone en bel via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Créme 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals