Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels. Deze set stelt je in staat om zowel je smartwatch als je smartphone of oordopjes tegelijkertijd op te laden. Geniet van ultiem gemak en een opgeruimde omgeving. De Samsung Galaxy Watch 6 is niet zomaar een smartwatch. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee je je gezondheid kunt verbeteren. Blijf altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Met de Watch 6 kun je snel en eenvoudig tussen verschillende apps schakelen dankzij het grotere scherm en de snellere prestaties in vergelijking met zijn voorganger, de Watch 5. Nauwkeurige slaapcoaching is beschikbaar in de Samsung Health app, waardoor je je slaappatroon kunt analyseren en waardevolle tips kunt krijgen om het te verbeteren. Daarnaast biedt de Watch 6 de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren. Hiermee krijg je inzicht in je spiermassa en vetmassa, wat je helpt bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Je kunt zelfs je sportprestaties nauwkeurig bijhouden met deze geavanceerde smartwatch. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. Met een gemiddeld gebruik gaat de batterij van de Watch 6 tussen de 1 en 2.

Pluspunten
  • Laad je Samsung-smartphone of oordopjes draadloos op, samen met je Samsung Galaxy Watch 6. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen op je smartphone en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • De Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals