Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd van je favoriete muziek of podcast, waar je ook bent. Je kunt eenvoudig je muziek bedienen via je smartwatch, waardoor je altijd de perfecte soundtrack hebt voor je dagelijkse avonturen. Maar deze smartwatch biedt meer dan alleen entertainment. Het is ook een geweldige metgezel voor het verbeteren van je gezondheid. Met de Samsung Galaxy Watch 6 ben je altijd op de hoogte van je gezondheidsstatistieken. Je kunt je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit nauwkeurig bijhouden. Deze nieuwste versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je probleemloos kunt schakelen tussen verschillende apps. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Maar dat is niet alles. De Samsung Galaxy Watch 6 biedt ook de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Bovendien kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. En als je je smartphone bij je hebt, kun je zelfs bellen met je smartwatch. Daarnaast kun je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, ook bedienen via je Galaxy Watch. Met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde draadloze oordopjes kun je altijd naar je favoriete muziek of podcast luisteren. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang smartphone meldingen en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Creme 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals