1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader

Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een prachtige smartwatch, maar ook een handige oplader om jouw horloge op te laden via het stopcontact. Deze smartwatch is de ultieme metgezel voor het verbeteren van je gezondheid. Met de Galaxy Watch 6 blijf je altijd op de hoogte van belangrijke gezondheidsinformatie, zoals je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. De Galaxy Watch 6 is een verbeterde versie ten opzichte van zijn voorganger, de Watch 5. Met een snellere processor en een groter scherm kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Daarnaast biedt de Samsung Health app slaapcoaching, waarmee je je slaappatroon kunt analyseren en tips kunt krijgen om dit te verbeteren. Maar dat is nog niet alles, met de Watch 6 kun je ook een gezondheidsscan maken om inzicht te krijgen in je spiermassa en vetmassa, waardoor je je gezondheidsdoelen beter kunt behalen. Niet alleen is de Galaxy Watch 6 een handige tool voor het verbeteren van je gezondheid, maar het is ook een slimme metgezel voor je dagelijkse activiteiten. Je kunt ermee bellen als je je smartphone bij je hebt en je kunt ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen met je Galaxy Watch. De batterij gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik en het horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Kortom.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen 45 minuten op. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Je ontvangt meldingen op je smartphone en je kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze smartwatch van Samsung is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Crème 40mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals