Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R940NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm kun je je gezondheid verbeteren. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je neemt, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Dit betekent dat je snel kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om dit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken. Hiermee krijg je inzicht in je spiermassa en vetmassa, wat je helpt om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze Watch 6 nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Als je je smartphone bij je hebt, kun je zelfs bellen met deze smartwatch. Daarnaast kun je ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. De batterij gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik en je kunt je smartwatch snel opladen in slechts 45 minuten met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm heb je dus een geavanceerde smartwatch die je helpt om je gezondheid te verbeteren en je dagelijkse activiteiten makkelijker te maken.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren

    .

    Je krijgt meldingen op je smartphone en je kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt

    .

    Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals