1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd en overal van je favoriete muziek of podcast. Met deze combinatie van een smartwatch en draadloze oordopjes heb jij volledige controle over je muziekervaring. Maar dat is niet alles; deze set helpt je ook om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. De Samsung Galaxy Watch 6 is een ware revolutie op het gebied van gezondheidstracking. Met deze slimme horloge ben je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de snellere prestaties en het grotere scherm dan zijn voorganger, de Watch 5, schakel je moeiteloos tussen verschillende apps op je horloge. Bovendien biedt de Samsung Health app slaapcoaching, waarmee je je slaappatroon kunt analyseren en handige tips krijgt om je slaapkwaliteit te verbeteren. Maar dat is nog niet alles, want de Galaxy Watch 6 biedt ook een unieke gezondheidsscan. Met deze functie krijg je inzicht in je spiermassa en vetmassa, waardoor je je gezondheidsdoelen nog beter kunt behalen. De Watch 6 is ook de perfecte metgezel tijdens het sporten, omdat je nauwkeurig je sportprestaties kunt bijhouden. En als klap op de vuurpijl kun je zelfs bellen met deze smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Daarnaast kun je met de Samsung Galaxy Buds 2 Pro, die bij deze set worden meegeleverd, genieten van een.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oortjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen op je smartphone en bel via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals