Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch op te laden. Maar dat is nog lang niet alles! Deze smartwatch is jouw ultieme partner in het verbeteren van je gezondheid. Met de Galaxy Watch 6 ben je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. En dat is nog maar het begin! De Galaxy Watch 6 is niet alleen sneller dan zijn voorganger, maar heeft ook een groter scherm voor een nog betere gebruikservaring. Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Dankzij de slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je nachtrust te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te behalen. Maar de Galaxy Watch 6 is niet alleen gericht op je gezondheid. Je kunt ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden en zelfs bellen als je je smartphone bij je hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. Met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik en aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19, is dit horloge de perfecte metgezel voor jouw dagelijkse avonturen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen 45 minuten opladen. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Je ontvangt meldingen op je smartphone en kunt bellen via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zilver 44mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals