Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R930NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm verbeter je niet alleen je gezondheid, maar ben je ook altijd op de hoogte van je belangrijkste statistieken. Deze smartwatch houdt je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit nauwkeurig bij, zodat je altijd inzicht hebt in je fysieke welzijn. Daarnaast is de Galaxy Watch 6 sneller en heeft het een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5, waardoor je moeiteloos tussen verschillende apps kunt schakelen. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je ook je slaappatroon analyseren en waardevolle tips ontvangen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien biedt de Watch 6 de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Dit helpt je bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Daarnaast kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Naast al deze geweldige functies kun je met de Galaxy Watch 6 ook bellen als je je smartphone bij je hebt. Bovendien kun je andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je smartwatch. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want bij gemiddeld gebruik gaat deze maar liefst 1 tot 2 dagen mee. En als je hem wilt opladen, kun je dat snel en eenvoudig doen met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm heb je dus alles wat.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang smartphone-meldingen en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals