Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader hoef je je nooit meer zorgen te maken over kabels. Met deze set kun je zowel je smartwatch als je smartphone of oordopjes tegelijkertijd opladen. Dit gemak zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om te gaan, zonder gedoe met kabels. De Samsung Galaxy Watch 6 is niet alleen een stijlvol accessoire om je pols, maar ook een geweldige tool om je gezondheid te verbeteren. Met deze smartwatch ben je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Deze nieuwste versie, de Watch 6, is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je snel en eenvoudig tussen verschillende apps op je horloge schakelen. Met de handige slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spier- en vetmassa. Deze informatie helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken en je prestaties te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 ook bellen als je je smartphone bij je hebt en kun je andere Samsung apparaten zoals je Galaxy Buds of tablet bedienen via je Galaxy Watch. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik 1 tot 2 dagen mee, zodat je altijd verbonden en actief kunt blijven.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Galaxy Watch 6 tegelijkertijd draadloos op met je Samsung smartphone of oordopjes. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen van je smartphone en bel via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals