Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd en overal van je favoriete muziek of luister je naar boeiende podcasts. Je hebt de volledige controle over je muziek via je smartwatch. Maar dat is niet alles, want deze krachtige smartwatch biedt ook talloze mogelijkheden om je gezondheid te verbeteren. Altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit, zul je merken dat de Galaxy Watch 6 een essentieel hulpmiddel wordt in je dagelijks leven. De Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Maar de functies gaan verder dan dat. Met de slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Bovendien biedt de Watch 6 de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken en een evenwichtige levensstijl na te streven. Met de Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je niet alleen van hoogwaardig geluid, maar kun je ook naadloos schakelen tussen je smartwatch en andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet. En dankzij de duurzame batterij gaat de Galaxy Watch 6 bij gemiddeld gebruik 1.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oortjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en krijg tips om deze te verbeteren. Je ontvangt meldingen op je smartphone en je kunt bellen via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals